Střední škola techniky a služeb, Karviná, příspěvková organizace

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Informace o GDPR
Více

Správce osobních údajů

Střední škola techniky a služeb, Karviná, příspěvková organizace
se sídlem: Tř. Osvobození 1111/60, 735 06 Karviná - Nové Město
IČ: 13644254
datová schránka: uw9fd6a
elektronická podatelna: sstas@po-msk.cz

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Jobman, s.r.o.
se sídlem Livornská 449, Praha - 109 00
IČ: 27177726
komun. adresa: Sedmidomky 456/2, Praha 10
e-mail: dpo@dpohotline.cz
telefon: +420 910 120 377
datová schránka: tkyd8fz

Informace

Střední škola techniky a služeb, Karviná, příspěvková organizace jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech na základě kterých zpracovává osobní údaje.

  • Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.
  • Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:
    • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
    • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným správcem;
    • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané správcem jsou nepřesné);
    • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
    • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
    • podat stížnost dozorovému orgánu.
  • Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
  • Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.
  • V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje Střední škola techniky a služeb, Karviná, příspěvková organizace informace o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době uschování osobních údajů zpracovávaných Střední školou techniky a služeb, Karviná, příspěvkovou organizací. Podle ustanovení § 5 odst. 1 písm. e) uvedeného zákona jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování.
Kde nás dále můžete najít?
Střední škola techniky a služeb Karviná je příspěvkovou organizací
zřizovanou Moravskoslezským krajem